Canva - bezmaksas rīks dāvanu karšu izveidei



Ērts bezmaksas rīks, ko varat izmantot dāvanu karšu dizaina veidošanai internetā, ir canva.com. Rīks ir paredzēts dažādiem dizaina darbiem, un viens no tiem ir dāvanu kartes. Internetā ir daudzi un dažādi rīki attēlu rediģēšanai un dizainu veidošanai, bet šis ir ļoti ērts un noderīgs.

Canva.com plusi

Dažas canva.com labās īpašības:

  1. Canva piedāvā jau gatavus paraugus, ko izmantot, vai no kuriem smelties idejas.
  2. No piedāvātajiem piemēriem var uztaisīt bezmaksas dizainu, ko var laist uz druku.
  3. Reģistrācija aizņem tieši dažas sekundes, ka reģistrējies ar Facebook vai Google kontu.
  4. Bezmaksas profilā var saglabāt vai rākus darbus, kurus var uzlabot.
Ja apgūsiet šo rīku, tad uzzināsiet, kā to izmantot daudzāiem un dažādiem dizaina veidošanas uzdevumiem - dažādiem flyeriem, facebook un Instagram postiem u.c. Bezmaksas funkciju klāsts ir daudzpusīgs - uzskatu ka mazam uzņēmumam, kas nav piesiets pie konkrētām dizaina vadlīnijām var izmantot šo rīku visai plaši.

Canva.com nav pilnībā bezmaksas

Protams, kā jau jebkuram nopietnam projektam. Canvas.com nav pilnībā bezmaksas - tiklīdz savam dizaina projektam vēlies veikt plašākas izmaiņas, tiek piedāvāts kļūt par Premium klientu. Labā ziņa, ka tiek piedāvāts 30 dienu izmēģināšanas periods, kas ir bezmaksas.

Ieteikumi darbam ar Canva.com

Apkopoju dažus ieteikumus, ja vēlaties izveidot dāvanu karti ar canva.com

1) Dāvanu karšu dizainus atradīsiet www.canva.com/templates/gift-certificates

2) Vispirms aplūkojiet pēc iespējas vairāk dizaina piemērus, un tikai tad sāciet aizpildīt ar savu tekstu. Kad ir aizpildīts teksts, tad mainot dizainu teksts pazudīs.

3) Uz sev tīkamajiem dizainiem uzspiežat virsū, tad atveras dizaina piemēra abas puses.



4) Izvērtējiet visus laukus, kādi Jums nepieciešami uz dāvanu kartes, lai tie visi tiktu arī atspoguļoti uz dāvanu kartes. Atcerieties, ka uz dāvanu kartes jāparedz vieta, kur būs dāvanu kartes numurs un dāvanu kartes derīguma termiņš. Izejot cauri piedāvātajiem dāvanu karšu dizainiem, lielākajai daļai vieta tam nebija dizainā jau paredzēta.

Priekš tā Jums vajadzēs pašiem izveidot speciālu lauku un pievienot tekstu, kā arī varat pievienot kādas savas bildītes.


Ja Jums ir vēl kādi labi ieteikumi, vai jautājumi, droši rakstiet pie komentāriem, centīsimies




Comments