Par blogu

Motivācija

Dzīvē tā ir iegriezies, ka esmu diezgan zinošs par dāvanu kartēm. Man jautā gan par dāvanu karšu dizainu, tehnoloģiskajiem risinājumiem, grāmatvedības jautājumiem un daudz ko citu.

Sapratu, ka nav slikta doma, izmantot kādu no bezmaksas blogu risinājumiem, lai uztaisītu publisku informācijas vietu, kur varētu apkopot aktuālākās lietas par dāvanu kartēm, lai tās būtu pieejamas ne tikai maniem draugiem un paziņām, bet arī plašākam interesentu lokam.

Daļa motivācijas ir saistīta arī ar pieredzes iegūšanu bloga veidošanā. Tīri uzzināt, cik tas prasa daudz laiku, un kā tas viss izdosies.

Par bloga saturu

Tad jau redzēs, cik daudz laiks ļaus sapildīt šo blogu ar interesantu un noderīgu saturu, bet pamazām to sākšu darīt, un man ir neliela pārliecība, ka atradīšu kādus interesentus, kas papildinās šī bloga autoru rindas. Viņu motivācija varētu būt dažāda, kaut vai padalīties ar savu pieredzi un zināšanām, lai dabūtu kādu papildus publicitāti vai ievietotu kādu saiti uz savu mājas lapu. Neskatoties uz motivāciju, satura kvalitāte un tās noderīgums būs mūsu prioritāte.

Mērķa auditorija

Vismaz sākotnējā doma ir tāda, ka bloga mērķa auditorija varētu mūt uzņēmēji, kas ir nolēmuši, ka viņu mazumtirdzniecības vai pakalpojumu sniegšanas uzņēmumam būtu forši izveidot dāvanu karti. Tad nu šajā blogā viņi varētu atrast gan noderīgu informāciju par izveidošanu un ieviešanu, gan pārdomas par dāvanu karšu efektivitāti un citām niansēm.

Ja vēlies pievienoties

Ja vēlies pievienoties autoru kolektīvam, izveidosim kontaktformu, kurā varēsi pieteikt savu vēlmi uzrakstīt savu rakstu. Patreiz autori paliek anonīmi, jo blogs sākotnēji nebūs reprezentatīvs un noslīpēts līdz niansei. Galvenais uzsvars būs uz satura noderīgumu. Tad jau ar laiku arī pieslīpēsim vizuālo.

Comments