Arī Ziemassvētkos dāvina dāvanu kartes


Dāvanu kartes ir ļoti universāla dāvanas ideja, ko dāvina jebkuros svētkos, arī Ziemassvētkos. Lai arī šajos svētkos topā ir pašu darinātas dāvanas, galvenais ir uzdāvināt kaut ko no sirds. Un dāvanu kartes mūsdienās ir tik dažādas, ka ar to palīdzību iespējams uzdāvināt pilnībā jebko, ko sirds kāro. 

Dāvanu kartes ir visai ierastas Dāvanas kolēģim un priekšniekiem, sadarbības partneriem. Tā ir lieliska dāvana gan tiem cilvēkiem, kurus pazīstam mazāk, gan arī pašiem mīļākajiem un tuvākajiem cilvēkiem. Ar dāvanu karti iespējams uzdāvināt gan praktiskus pirkumus, ko novērtēs vīrieši, gan skaistumlietas, kas patiks sievietēm. 

Taču ir arī tādas dāvanas, kurām vienīgais iespējamais dāvanas formāts tiešām ir dāvanu karte. Citādāk nebūtu iespējams uzdāvināt dažādus piedzīvojumus un pozitīvas sajūtas. Ar dāvanu kartēm tas ir iespējams. Galvenais par tām priekšlaicīgi parūpēties un katrai pievienot kādu īpašu apsveikumu vai iesaiņojumu. Lai uzzinātu, kā sapucēt dāvanu karti, lasi rakstu Kā iesaiņot dāvanu karti.

Pozitīvas sajūtas un piedzīvojumi


Vislabākās dāvanas parasti ir jaukas un pozitīvas emocijas – iespēja piedzīvot ko jaunu, iegūt neaizmirstamu pieredzi un fantastiskas atmiņas. Kurš to būtu domājis, ka visu šo iespējams kādam uzdāvināt? Ziemassvētki ir par kopā būšanu un mīļo cilvēku lutināšanu. Tāpēc laiks palutināt savus tuviniekus ar patiešām lieliskām dāvanām un aizraujošiem notikumiem.

Dāvanu karte slēpošanas kalnā

Tāpat kā vasarā noteikti ir jāizpeldās jūrā un jāspaspēj laiski pasauļoties, tāpat ziemā ir jāuzceļ sniega vīrs un jāaizbrauc uz kalnu. Dāvanu karte slēpošanas kalnā ir lieliska dāvana jebkuram, kurš izbauda ziemas priekus un labprāt aktīvi pavada laiku. Žagarkalns ir viena no lielākajām un labākajām slēpošanas atpūtas bāzēm visā Latvijā. Tur iespējams lieliski pavadīt visu dienu, turklāt interesanti būs gan lieliem, gan maziem. 

Dāvanu kartes restorānos

Romantiskas vakariņas restorānā ar savu mīļoto cilvēku vai arī nesteidzīga tikšanās ar sen nesatiktu draugu – pozitīvas emocijas ir garantētas. Turklāt ziemā gribās patverties no aukstuma un sasildīties, tāpēc restorāna lieliskā atmosfēra un gardie ēdieni noteikti par to parūpēsies. Dāvanu kartes restorānos ir universāla dāvana, ko var dāvināt ikvienam. Tā ir lieliska dāvanas ideja gan kolēģiem, gan pārim, gan vecākiem. Restorāna apmeklējums ir iespēja atpūsties un sajust ikdienu kā īpašu notikumu.

Aizraujoši kvesti

Cilvēkiem, kam patīk asināt prātu, risināt mīklas un meklēt dažādas likumsakarības, noteikti patiks Kvesti. Tās ir izlaušanās spēles, kuru laikā ir jācenšas tikt āra no istabas. Taču, lai to paveiktu, nepieciešams meklēt norādes, atslēgas un pievērst uzmanību katram telpā esošajam objektam. Spēle norit stundu un ir paredzēta 2–4 cilvēku lielām grupām. Jautrība noteikti ir garantēta un šī būs interesanta pieredze kādam, kas šo vēl nekad nav darījis. 

Deju kursi

Ziemassvētki un Jaunais gads ir tas laika brīdis, kad cenšamies atrast sev jaunas apņemšanās un izplānot nākošā gada mērķus un vēlamos sasniegumus. Tāpēc Ziemassvētkos lieliska dāvanas ideja ir kas tāds, kas liks dāvanas saņēmējam uzlabot savas prasmes, piemēram, dejošanā. Deju kursi ir iespēja apgūt gan klasiskās dejas, ieskaitot, lēno vai Vīnes valsi, kā arī iemācīties dejot ko eksotiskāku – fokstrotu vai tango. 

Ceļojumu aģentūras dāvanu karte

Vēloties patverties no stindzinošās ziemas, labākais risinājums ir aizbraukt ceļojumā. Taču vēl labāk ir aizbraukt ceļojumā vien baudīt notiekošo, nevis satraukties par naktsmājām, transportiem un maršrutu plānošanu. Tāpēc patīkama dāvana, ko saņemt Ziemassvētkos, ir Ceļojumu aģentūras dāvanu karte. Tā ļaus dāvanas saņēmējiem pilnvērtīgi atpūsties un baudīt jauniegūtās pieredzes, jo ceļojumu aģentūras darbinieki parūpēsies par klientiem un palīdzēs nonākt visās nepieciešamajās vietās, turklāt par lētākām naudiņām. 

Relaksējoša atpūta


Tas, ka Ziemassvētki ir gada beigās, ir lielisks iemesls atpūtas dāvināšanai. Dāvanu kartes piedāvā visdažādākos atpūtas veidus, taču būtiskākā ir relaksējošā atpūta. SPA dāvanu kartes ir lielisks veids, kā svētkos pasniegt cilvēkam sen pelnītu atpūtu un vienlaikus izrādīt savas rūpes. Tāpat šī būs lieliska dāvana pārim, kurš noteikti priecāsies par iespēju baudīt kopā būšanu un nesteidzīgu atpūtu divatā. Zemāk sarakstā vairākas izcilas vietas, kas pārsteidz ar lielisku servisu un garantē brīnišķīgu relaksāciju.

Atpūta Hotel Jūrmala SPA

Jūrmala ir brīnišķīga pilsēta, kur atpūsties gan ziemā, gan vasarā. Tajā pastāvīgi tiek rīkoti dažādi pasākumi, kino vakari, uzturēti augstas klases restorāni un nemainīga iespēja atslābināties lieliskajā Hotel Jūrmala SPA. Viesnīcā ir skaisti iekārtoti numuriņi nakšņošanai, pieejams izsmalcināts restorāns ar visas pilsētas panorāmu no augšas, kā arī plašs SPA procedūru klāsts, kas paredzēts viesu labsajūtai. 

Atpūta Jonathan SPA estate

Cēsīs esošā Jonathan SPA viesnīca piedāvā tās viesiem pilnvērtīgu atpūtu ļoti skaistā un gleznainā Latvijas vietā. Jonathan SPA dāvanu karte priecēs dāvanas saņēmējus ar siltiem un mājīgiem viesnīcas numuriņiem. Turklāt viesnīcā ir vien 11 numuriņi, tāpēc būs iespēja izbaudīt mieru, relaksējošas SPA procedūras, restorāna gardās maltītes un brīnišķīgu skatu uz ezeru. 

Atpūta Hotel Ezeri SPA 

SPA viesnīcas Ezeri pirts kompleksā varēsiet karsēties gan turku–tvaika aroma pirtī, gan tradicionālajā saunā, veldzēties baseinos, kā arī vērot zvaigznes, guļot burbuļvannā zem klajas debess. Tas viss pieejams Ezeri Sigulda. Viesnīcas restorāns pārsteigs ar gardām maltītēm un augstas klases ēdieniem. Dāvanu karte Ezeri SPA ir lieliska dāvana kādam, kas vēlas nesteidzīgi atpūsties un padzīvot mierā. 

Praktiskas dāvanas


Šī dāvanu ideju sadaļa ir lieliska vieta, kur atrast piemērotas Dāvanas vīram, brālim, draugam vai tētim. Praktiskas dāvanas ierasts dāvināt tieši vīriešiem, jo viņi novērtē ikdienā pielietojamas un noderīgas dāvanas. Turklāt praktiskas dāvanas ir dāvanu karšu paši sākumi, kad iespējams uzdāvināt veikalu dāvanu kartes un ļaut dāvanas saņēmējam izvēlēties sev vēlamo produktu. Taču šī dāvanas ideja noteikti nav garlaicīga vai mazāk aktuāla, tieši otrādāk – jebkurš priecātos par iespēju iegādāties ko sev vajadzīgu mīļākajā veikalā. 

Dāvanu karte instrumentiem

Katram kārtīgam vīrietim un mājas saimniekam nepieciešami darba rīki katrai dzīves situācijai – nekad nevar zināt, kad kaut kas atlīmēsies, saplīsīs, samežģīsies vai nolietosies. Jebkurā gadījumā ir nepieciešami instrumenti, kuri ir spēcīgi, noasināti un noslīpēti. Tāpēc Dāvanu karte instrumentiem ir lieliska dāvanas ideja katram nama tēvam. Vīrietis pats spēs izvēlēties sev piemērotus darba instrumentus, turklāt nevienā kolekcijā to nemēdz būt par daudz, tas ir fakts. 

Dāvanu karte interneta veikalā

Ja tomēr nevar izlemt, kas dāvanas saņēmējam patiešām patiktu, tad ir pieejama superīga alternatīva – Dāvanu karte interneta veikalā. Izvēloties dāvanu karti interneta veikalā, iepirkšanās paliek vienkāršāka nekā jebkad iepriekš. Turklāt 707.lv interneta veikals piedāvā tik plašu preču klāstu, ka universālākas dāvanas vispār nav. Tajā iespējams iegādāties preces gan mājoklim, gan dārzam, gan automašīnai, gan elektronikai, gan veselībai, gan skaistumam, gan skolai, gan darbam utt. 

Ja tomēr rodas problēmas ar piemērotas dāvanas atrašanu vīrietim, ieteicams izlasīt rakstu Ko dāvināt vīrietim ziemā. Lai silti un gaiši Ziemassvētki un visi tuvie cilvēki iepriecināti!

Comments