Dāvanu kartes bērniem

 Dāvanu kartes bērniem

Atrast piemērotu dāvanu bērnam ne vienmēr ir tas vienkāršākais uzdevums. Tas galvenokārt tāpēc, ka nereti dāvanas izvēle ir jāsaskaņo ar vecākiem un jāņem vērā, kas bērna īpašumā jau ir. Arī bērniem piemērota dāvana var būt dāvanu kartes.


Pašlaik dāvanu kartes ir viens no populārākajiem dāvanu veidiem, jo tas saņēmējam sniedz plašas izvēles iespējas. Ir pieejamas arī daudzas dāvanu kartes, kas būtu piemērota dāvana bērnam svētkos.


Šajā rakstā esam apkopojuši dāvanu kartes bērniem, kas palīdzētu uzdāvināt gan praktiskus pirkumus, gan arī jautras aktivitātes.

Dāvanu karte no Braingames

Braingames ir pašmāju veikals, kas galvenokārt tirgo dažādas galda spēles. Tās ir piemērotas dažadiem vecumiem, jo šeit piemērotas spēles var atrast gan lieli, gan mazi. Meklējot dāvanu bērnam, galda spēle vienmēr ir laba izvēle. Tā iemācīs ko noderīgu, kā arī ļaus bērnam produktīvi pavadīt savu brīvo laiku.


Zināms, ka galda spēles uzlabo koncentrēšanās spējas, iemāca stratēģisko domāšanu. Nereti tās iemāca arī sadarboties komandā, ja spēle tiek spēlēta pa komandām ar saviem draugiem vai ģimenes locekļiem. Dāvanu karte Braingames ir laba dāvanas izvēle bērnam jebkurā vecumā.

KMH – brauciens ar krosa moci

Bērnam, kam patīk aktīvi pavadīt laiku un vienmēr ir daudz enerģijas, noteikti kas tāds arī ir jādāvina. Labi, ka starp dāvanu karšu plašo izvēli ir pieejami arī piedzīvojumi, nevis vienīgi materiālas lietas. Piemēram, ar dāvanu karti iespējams izbaudīt arī braucienu ar krosa motociklu.


Braukt ar krosa motociklu iespējams jau no 10 gadu vecuma, tā kā šī ir bērnam piemērota dāvana. Dāvanu karte no KMH sniegs iespēju bērnam gan labi pavadīt laiku, gan arī sevi pilnveidot. Ar šo dāvanu karti var izbaudīt vienreizēju braucienu, kā arī iziet apmācības.

Games4You.lv dāvanu karte

Vēl viens lielisks veikals, kur iegādāties spēles bērniem, ir Games4You.lv interneta veikals. Tas atšķiras ar Braingames ar to, ka izvēle ir daudz plašāka un daudzveidīgāka. Games4You dāvanu karte ļaus bērnam iegādāties gan galda spēles, gan arī dažādas citas izklaides iespējas.


Viņu interneta veikalā iespējams bērnam sagādāt tādas stilīgas dāvanas kā bērnu elektroauto, peldbaseinu, burvju trikus, yoyo, puzles, prāta mežģus un dažādas dārza spēles. 


Adventure ride dāvanu karte

Adventure ride ir uzņēmums, kas nodrošina izjādes ar zirgiem un apmācības. Dāvanu karte Adventure Ride varētu būt lieliski piemērota dāvana bērnam, kas mīl dzīvniekus. Zināms, ka zirgi spēj izstarot mieru un harmoniju. Mums visiem ik pa laikam tas ir nepieciešams. 


Šī vieta atrodas Ādažos un piedāvā dažādas izjādes ar zirgiem. Tās iespējams baudīt arī zirga vilktās kamanās vai pajūgā. Ziemā iespējams baudīt arī skijoringu aiz zirga. Tāpat izjāde ar zirgu ir lielisks mirklis, ko noķert fotosesijā. Šī ir jauka dāvanas ideja ne tikai bērnam, bet visai ģimenei kopīga laika pavadīšanai.

Universālā kvestu dāvanu karte

Kvests ir foršs laika pavadīšanas veids. Tā ir interesanta izlaušanās spēle, kuras mērķis dalībniekiem ir izlauzties ārā no istabas vienas stundas laikā. Lai to panāktu, ir jārisina mīklas, jāmeklē atslēgas un jāseko norādēm, kas ir paslēptas pa visu istabu.


Kvesti ir tematiski, tāpēc iespējams izvēlēties bērnam piemērotāko – brīnumzemi, šausmu kvestu, zinātnisko kvestu, detektīva kvestu utt. Lai šo izvēli veic pats bērns, jo universālā kvesta dāvanu karte to ļauj. Iespējams izvēlēties no 8 dažādu noskaņu kvestiem, ko izbaudīt ar draugiem vai ģimeni. Bērnam patiks!


Vairāk idejas vari atrast mūsu citos rakstos Dāvanu kartes internetā un Arī Ziemassvētkos dāvina dāvanu kartes









































Comments